Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása
TROPICAL Pond Pellet Mix 10L\1300g
TROPICAL Pond Pellet Mix 10L\1300g
TROPICAL Pond Pellet Mix 10L\1300g
TROPICAL Pond Pellet Mix 10L\1300g

TROPICAL Pond Pellet Mix 10L\1300g

  • Több összetevőből álló eledel koi pontyok, aranyhalak és egyéb kerti tavakban és tavakban nevelt díszcikrinidák számára.
6 200,00 Ft
bruttó / db.

Az ár 27% ÁFÁ-val értendő

z
Gyors vásárlás 1-Click(regisztráció nélkül)
Egyedi termék
Egyedi termék
30 napok a könnyű visszatérés érdekében
Biztonságos vásárlás
Vásárlás után megkapja a következőket 6.20 pont.

A Pond Pellet Mix egy úszópellet formájában lévő teljes értékű eledel koi, aranyhalak és más, tavakban tenyésztett díszcikrinidák számára. A növényi és állati eredetű tápanyagokat, valamint egy sor vitamint és nyomelemet tartalmazó, kiegyensúlyozott formula biztosítja a halak kiváló kondícióját és egészségét. A táp teljes mértékben kielégíti a halak tápanyagszükségletét, miközben kiemeli vörös és arany színüket. A Pond Pellet Mixet a tóban élő kétéltűek és rákok egy része is szívesen fogyasztja. A Pond Pellet Mix-szel rendszeresen etetett halak egészségesek, élettel teliek és gyönyörű színűek.

A rendszeresen etetett Pond Pellet Mix kiváló kondícióban tartja a halakat, és befolyásolja egyenletes növekedésüket és fejlődésüket. Az alacsony foszfortartalomnak köszönhetően az eledel nem járul hozzá az algák növekedéséhez a tóban. A tápot kora tavasztól késő őszig, 10°C feletti vízhőmérséklet esetén, valamint a kishalak beltéri teleltetése során használjuk.

Translated with DeepL.com (free version)

Márka
Gyártó kód
5900469412060
Sorozat
Segítségre van szüksége? Kérdése van?Tegye fel kérdését, és mi azonnal válaszolunk, közzétesszük a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat mások számára.
Termék lekérdezése
Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Az adatokat a következőkkel összhangban kell feldolgozni adatvédelmi politika. A levél elküldésével Ön elfogadja annak rendelkezéseit.
Írja meg véleményét
Az Ön értékelése:
5/5
Saját termékkép hozzáadása:
IdoSell Trusted Reviews
4.78 / 5.00 4814 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-27
Teljesen elégedett vagyok. A feldolgozással és a szállítással is.
2024-06-27
Rendben érkezik a csomag Elégedett vagyok.
pixel